Hallituspartnerit Satakunta perustettu

5.9.2018


HALLITUSPARTNERIT SATAKUNTA PERUSTETTU – TULE MUKAAN TOIMINTAAN

Hallituspartnerien maanlaajuinen verkko on nyt laajentunut myös Satakuntaan. Keväällä perustettiin Hallituspartnerit Satakunta ry, joka yhdistyksenä on nyt aloittamassa toimintaansa.

Hallituspartnerit Satakunta ry:n toiminnan tavoitteena on satakuntalaisten yritysten hallitusten asiantuntemuksen lisääminen ja jäsentensä koulutus. Yhdistys välittää lähinnä jäsenistöstään ehdokkaita satakuntalaisten yritysten hallituksiin. Järjestämme myös jäsenille tarkoitettuja koulutus- ja keskustelutilaisuuksia. Hallituksen linjauksen mukaisesti ensimmäisen toimintavuoden pääpaino on case-tyyppisillä tapaamisilla. Kokeneet hallituksen jäsenet ja alan tietäjät kertovat kokemuksistaan esimerkkien kautta.

Ensimmäinen tilaisuus järjestetään tiistaina 25.9.2018 klo 8.00 – 10.00 Satakunnan kauppakamarin tapahtuma-aulassa, Valtakatu 6 (7. krs). Aamukahvi on tarjolla klo 8.00 - 8.30. Case-tyyppisen tilaisuuden alustajana ja keskustelun johdattajana toimii kokenut KHT-tilintarkastaja ja usean hallituksen jäsen Aimo Siitonen. Tilaisuus pidetään otsikolla: Kokemuksia hallitustyöstä ja tilintarkastajan näkökulma hallituksen toimintaan. Tilaisuus on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille ja jäseniksi ilmoittautuville. Tilaisuussarja jatkuu teemalla ”Kokemuksia hallitustyöstä”. Tilaisuuteen on ilmoittauduttava yhdistyksen sihteerille (sanna.leppanen[a]sata.chamber.fi) viimeistään torstaina 20.9.2018.

Hallituspartnerit Satakunta ry:n perustava kokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi Kari Hannuksen. Varapuheenjohtajana toimii Jyrki Heinimaa ja hallituksen jäseninä Miia Vironen, Pekka Ekberg ja Joni Hautojärvi. Yhdistyksen sihteerinä toimii Sanna Leppänen Satakunnan kauppakamarin toimistolta.

Hallituspartnerien jäseneksi voi liittyä HHJ-kurssin suorittanut henkilö (tutkintoa ei vaadita). Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi ilmoittautumalla yhdistyksen sihteerille Sanna Leppäselle (sanna.leppanen[a]sata.chamber.fi). Yhdistyksen liittymismaksu on 200 € ja jäsenmaksu 100 €. Muistathan, että maksujen suorittamisesta voi sopia työnantajan/yrityksen kautta. Jos maksat maksut itse, voi ne yleensä vähentää hallituspalkkiotuloista.

Tervetuloa mukaan kehittämään satakuntalaisten yritysten hallitustyöskentelyä! Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saat hallituksen jäseniltä ja sihteeriltä (Kari Hannus 050-2970, Sanna Leppänen 044-558 5650).


Hallituspartnerit Satakunta ry

Kari Hannus, puheenjohtaja                               Jyrki Heinimaa, varapuheenjohtaja