HAE JäsenyyTTÄ
​​​​​​​​​​​​​​Jäsenkriteerit
​​​​​​​

Satakunnan Hallituspartnereiden jäseneksi hyväksytään henkilö, jolla on sekä halu että kyky osallistua erityisesti satakuntalaisten pk-yritysten hallitustyöskentelyyn.

Jäsen voi olla aktiivinen tai passiivinen ottamaan hallituksen jäsenyyksiä. Jäseneltä toivotaan aktiivista osallistumista yhdistyksen toimintaan.

Jäsenvaatimukset

Hallituspartnerit valitsevat jäsenikseen henkilöitä, joilla on kokemusta hallitustyöskentelystä ja ovat mahdollisesti käytettävissä yritysten hallituksissa jäsenenä tai puheenjohtajana.

Jäseneltä edellytetään

  • kokemusta liiketoiminnasta yrittäjänä tai yritysjohtajana
  • kokemusta mielellään yritysten hallitustyöskentelystä
  • moitteetonta taustaa (esim. ei liiketoimintakieltoa) ja hyvämaineisuutta
  • mahdollisuutta käyttää aikaa hallitustyöskentelyyn
  • yhdistyksen tarkoituksen ja sääntöjen hyväksymistä
  • HHJ-kurssin suorittamista

Lisäksi suosittelemme vahvasti jäseneksi hakeville HHJ tutkinnon suorittamista, mikäli tutkintoa ei ole vielä suoritettu.

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Hakemukset käsitellään aina seuraavassa hallituksen kokouksessa ja hakemuksen lähettäjille ilmoitetaan sähköpostitse kun hakemus on käsitelty. Moitteetonta taustaa arvioidessa, hakija voidaan hyväksyä jäseneksi, mikäli hallituksemme tiedossa ei ole mitään sellaista, joka olisi este jäsenyydelle. Jos myöhemmin selviää, että hakija on antanut jäsenhakemuksessaan harhaanjohtavaa tietoa, on se pätevä syy jäsenen erottamiseen.


Hae jäsenyyttä