Kotihoitopalvelu Sata palkittiin Tyrninuijalla osoituksena erinomaisesta hallitustyöstä

Kotihoitopalvelu Sata toimii erinomaisena esimerkkinä siitä, miten aktiivista hallitustyötä voi hyödyntää yritys kuin yritys koosta riippumatta.

Kuvassa Elina Junnila, Aino-Maija Luukkonen ja Pekka Ekberg

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Elina Junnilan mukaan aktiivinen hallitustyöskentely on toiminut erittäin suurena voimavarana yrityksen hallitulle kasvulle, jonka vauhtia ohjaavat hyvinvoivat työntekijät. Kasvun ja kehittymisen lomassa myös hallitustyöskentelyä on arvioitu sekä kehitetty vuosien saatossa.

SuomiAreena-viikon tilaisuudessaan Hallituspartnerit Satakunta palkitsi vuosittain jaettavalla Tyrninuijalla raumalaisen Kotihoitopalvelu Sata Oy:n erinomaisesta hallitustyöstä.

Yrityksessä on laadittu selkeä strategia, johon on vahvasti osallistunut hallitus, johto sekä
työntekijät. Yritys on määrätietoisesti etsinyt hallitukseen tarvittavaa osaamista , jossa jokainen hallituksen jäsen tuo mukanaan vahvan asiantuntemuksen ja kokemuksen, mikä rikastuttaa keskusteluja ja luo monipuolisia näkökulmia. Hallituksen aktiivisen haastamisen ja kannustuksen tukemana yritys on voinut toteuttaa omaa innostavaa kehitystarinaansa.

Palkinnon vastaanottivat yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja Elina Junnila sekä hallituksen puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen. Palkinnon luovutti Hallituspartnerit Satakunta ry:n puolesta puheenjohtaja Pekka Ekberg.

Lisätietoja:
Pekka Ekberg, Hallituspartnerit Satakunta ry:n puheenjohtaja, 050 589 4989
Jussi Virtanen, Satakunnan kauppakamari 050 516 5421

Satakunnassa on toiminut vuodesta 2018 aktiivinen hallitus osaajien yhdistys , Hallituspartnerit Satakunta ry. Sen toiminnan tavoitteena on satakuntalaisten yritysten ammattimaisen hallitustyöskentelyn edistäminen. Työssä on mukana jo yli 60 hallitusammattilaista ja verkosto kasvaa jatkuvasti.