Nyt jaetaan ensimmäistä kertaa Tyrninuija erinomaisesta hallitustyöstä


​​​​​​​Satakunnassa on toiminut vuodesta 2018 aktiivinen hallitusammattilaisten ryhmä, Hallituspartnerit Satakunta ry. Sen toiminnan tavoitteena on satakuntalaisten yritysten ammattimaisen hallitustyöskentelyn edistäminen. Työssä on mukana jo yli 60 hallitusammattilaista ja vauhti vain kiihtyy.

SuomiAreena-viikolla 2022 Hallituspartnerit Satakunta on päättänyt myöntää ensimmäistä kertaa tunnustuksen erinomaisesta hallitustyöstä Satakunnassa. Tunnustuksena jaetaan Tyrninuija. Tyrnihän tunnetusti antaa energiaa ja kuvastaa sitkeyttä vaikeissakin kasvuolosuhteissa, mutta on satakuntalaisen voiman symboli. Tyrninuija on uusin tulokas hallitustyöstä myönnettävien palkintojen sarjassa, jossa valtakunnallisesti jaetaan tunnustuksena vuosittain Kultainen Nuija.

Oy Fiblon Ab:n Pekka Ekberg, Mikko Ekberg ja Anne Ekberg sekä Satakunnan Hallituspartnereiden pj Pekka Karhumäki.

Ensimmäisen Tyrninuijan saa Oy Fiblon Ab rohkeasta ja tulevaisuuteen suuntautuneesta matkasta perheyrityksen hallitustyön parissa. ”Fiblon on kulkenut askeleet keittiön pöydän äärestä tilanteeseen, jossa yhtiön hallituksen osaamista on laajennettu suunnitelmallisesti kasvua ajatellen. Fiblon on myös pitkäjänteisesti nähnyt aidon hallitustyön arvon ja vaikuttanut vahvasti muihinkin yritysjohtajiin kannustaen samalle tielle”, toteaa Pekka Karhumäki, Satakunnan Hallituspartnerien puheenjohtaja.

Lisätietoja:
Pekka Karhumäki, Hallituspartnerit Satakunta ry:n puheenjohtaja, 040 540 5091