Satakunnan Hallitukset töihin!

Aktiivinen, hyvä hallitustyöskentely on monen menestyneen yrityksen taustalla. Tämä on yleisesti tiedostettu ja myös tutkimuksilla todistettu tosiasia. Hallituksen merkitys korostuu erityisesti erilaisissa yrityksen muutoshaasteissa. Hallitustyöhön sijoitettu euro tulee varmasti nopeasti takaisin.

Kauppakamarit ovat tehneet pitkäjänteistä työtä hallitustyöskentelyn kehittämiseksi mm. kouluttamalla hallituksen jäseniä yrityksiin HHJ-kursseilla. Kauppakamarit ovat olleet myös aktiivisesti käynnistämässä alueellisia Hallituspartnerit-yhdistyksiä.

Satakunnan Kauppakamari on yhteistyössä Rauman Kauppakamarin, Satakunnan Yrittäjien sekä Satakunnan Hallituspartnerit ry:n kanssa käynnistänyt 2020 syksyllä hallitustyön aktivointihankkeen, Leader Karhuseudun toimiessa päärahoittajana. Hanke toteutetaan Ulvilan, Nakkilan, Harjavallan, Kokemäen ja Eurajoen/Luvian alueella.

Kohderyhmänä ovat alle 50 henkeä työllistävät kehitys- ja kasvuhaluiset mikro- ja pienyritykset, jotka ovat halukkaita kehittämään hallitustoimintaansa. Palvelu on maksutonta kaikille yrityksille lukuun ottamatta mahdollisia hallitusjäsenten hakuihin liittyviä toimeksiantomaksuja, joista sovitaan erikseen.

Lähde rohkeasti mukaan kehittymään teemalla ”Hallitukset töihin!”.Yhteystiedot:

Miia Vironen

Hallitukset töihin! -hankkeen vetäjä

Satakunnan Kauppakamari

+358 50 5547687

miia.vironen[a]satakunnankauppakamari.fi

​​​​​​​